top of page
Lyhyesti minusta

"Those who dare teach shall never cease to learn." -Bill Strausbaugh

 

-


Aloitin golfin säännöllisen harrastamisen 13 -vuotiaana. Pienestä pitäen olin innokas oppimaan lajista mahdollisimman paljon. Muistan katsoneeni pikkupoikana Mastersia monena vuonna ja ihailin lajia monella tavalla. Augusta Nationalin kenttä ja huippupelaajien peliä oli ja on edelleen mahtavaa katsella. Matka golfin ihailijana on jatkunut ja loppua ei näy.

 

Mielestäni hyvän opettajan ominaisuuksiin kuuluu muun muassa se, että jatkuvasti päivittää tietouttaan eri osa-alueilla. Tietotaidon, kuten myös sinun golfpelin kehittäminen, on prosessi. Prosessiin kuuluu monia osa-alueita. Golf on paljon muutakin kuin tekniikan opettelua. Hyvään pelaamiseen kuuluu mm. taktisia, tunteellisia, fyysisiä ja mentaalisia elementtejä.

Olen käynyt arvostetun The Golfing Machine -koulutuksen (olen tällä hetkellä suomen ainoa TGM -ohjaajaverkoston jäsen.) ja olen Suomen Golfliiton 3. tason golfohjaaja. Lisäksi olen kauppatieteiden maisteri ja opintoja löytyy myös liikuntalääketieteen alalta. Tarkoitus ei ole jähmettyä tähän. Luen lajin kirjallisuutta sekä tutustun jatkuvasti uuteen tietoon.


Golfin pelaaminen koostuu monesta pienestä osasta. Kehittäkäämme yhdessä niitä pieniä yksityiskohtia sinun golf-pelisi kokonaisuuden parantamiseksi!

bottom of page