Juniorit

Talvella 2021-2022 juniorit jatkavat kehittymistään laji- ja fyssatreeneissä. Löydät niistä lisätietoa alta. Aktiiviset peluriryhmät jatkavat toimintaansa tiiviisti.

 

Alla olevien lisäksi myös henkilökohtainen juniorivalmennus onnistuu. Ota yhteyttä.

 

Juniorien peluriryhmät

​​Peluriryhmissä, lajista innostuneimmille ja myös kilpaileville 8-18-vuotiaille on luvassa sekä ohjattua, että omatoimista treeniä ja peliä. Peluriryhmän ohjatut treenit koostuvat fysiikkatreeneistä, lyöntitreeneistä sekä yksityisopetuksesta. Treenejä on parhaimmillaan neljä kertaa viikossa. Kehitystä mitataan muun muassa lakkitestien avulla.

 

Treenaaminen on tasokasta ja kehitys on ollut vauhdikasta näiden ryhmien pelaajilla. Tutustu tarkemmin peluriryhmän omalla sivulla.

IMG_1765.jpg

Sadettaja ei haitannut keskittymistä pelurien peleissä

 

Pelurityttöjen treenit

10-18-vuotiaille tytöille, jotka haluavat kehittyä golfissa, opettavien PGA-ammattilaisten (Jenni Kuosa & Ilkka Helavirta) ohjauksessa, sekä samanikäisessä seurassa. 

Ryhmä on melko pieni, joten henkilökohtaista ohjausta on taatusti luvassa. Treeneissä on mukana Trackman ja Foresight -lyöntianalysaattorit auttamaan lyöntitaidon ja -tekniikan kehittämisessä. Luvassa on myös paljon taitoharjoitteita. Jokaisessa treenissä harjoitellaan fysiikka ja lajia. Peluritytöt ovat myös mukana lakkijärjestelmässä.

Talven 2021 treenit tytöillä lyöntitreenien osalta ovat tiistaisin ja/tai torstaisin klo 18-19 Golf Sky Espoossa. Sen lisäksi on fysiikkatreenejä maanantaisin ja perjantaisin. Talviharjoitteluun sisältyy myös kuukausittainen 30 min yksityisopetus Gumbölessä.

Ilmoittautuminen: 

 

 

Harrastepelurit

Harrasteryhmässä pääset golfin harrastamisessa alkuun ja saat säännöllistä treeniä pelisi kehittymiseksi. Treeneissä opit toimimaan golfkentällä, opit golfin lyöntitekniikoita ja pidät hauskaa lajin parissa. Treenaamme myös fyssaa lyhyesti ikään sopivalla tavalla joka treeneissä!

 

Yli 10-vuotiaiden talvitreenit:

  • tiistaisin klo 17-18 Golf Sky Espoossa

Hinta:

  • 270 € / talvikausi

    • Opetus- ja kulttuuriministeriön Seuratuen tukemaa toimintaa!​

Ilmoittautuminen:

 

IMG_3123.jpg

Harrasteryhmän treenit alkamassa