Juniorit

Talvella 2020-2021 juniorit jatkavat kehittymistään laji- ja fyssatreeneissä. Löydät niistä lisätietoa alta. Aktiiviset peluriryhmät jatkavat toimintaansa tiiviisti.

 

Alla olevien lisäksi myös henkilökohtainen juniorivalmennus onnistuu. Ota yhteyttä.

 

Juniorien peluriryhmät

​​Peluriryhmissä, lajista innostuneimmille ja myös kilpaileville 8-18-vuotiaille on luvassa sekä ohjattua, että omatoimista treeniä ja peliä talven aikana. Peluriryhmän ohjatut treenit koostuvat viikottaisista laji- ja fysiikkatreeneistä. Kokonaisuuteen kuuluu myös paljon muuta. Tutustu tarkemmin peluriryhmän omalla sivulla.

Sadettaja ei haitannut keskittymistä pelurien peleissä

 

Pelurityttöjen treenit

10-15-vuotiaille tytöille, jotka haluavat kehittyä golfissa, opettavien PGA-ammattilaisten (Jenni Kuosa & Ilkka Helavirta) ohjauksessa, sekä samanikäisessä seurassa. Talvella 2019 ryhmässä ikäjakauma oli 10-15 ja kaikki tulivat oikein hyvin toimeen!

Ryhmä on melko pieni, joten henkilökohtaista ohjausta on taatusti luvassa. Treeneissä on mukana Trackman -lyöntitutka auttamaan lyöntitaidon ja -tekniikan kehittämisessä. Luvassa on myös paljon taitoharjoitteita. 

Talven treenit tytöillä ovat lajitreenien osalta tiistaisin Olarin Golf Balancella klo 19.30-21.00 sekä fyssatrenien osalta perjantaisin Koulumestarin koululla klo 18.00-19.30.

Hinta: 500 € lajitreenit, 260 € fyssatreenit

Ilmoittautuminen: 

 

 

Harrastepelurit

Harrasteryhmässä pääset golfin harrastamisessa alkuun ja saat säännöllistä treeniä pelisi kehittymiseksi. Treeneissä opit toimimaan golfkentällä, opit golfin lyöntitekniikoita ja pidät hauskaa lajin parissa.

 

Kesän 2020 ryhmä treenaa neljässä jaksossa kesän yli. Voit liittyä yksittäiselle jaksolle tai koko kesäksi. Tervetuloa mukaan!

Talveksi 2020-2021 on suunnitteilla golftreenejä noin kolmen viikon välein harrastejunioreille. Näistä lisätietoja tulossa.

 

 

Harrasteryhmän treenit alkamassa

+358 45 678 4830

  • White Facebook Icon
  • linkedin
  • instagram
tpi-certified-wht-text-blk.png