Juniorit

Kesällä 2021 juniorit jatkavat kehittymistään laji- ja fyssatreeneissä. Löydät niistä lisätietoa alta. Aktiiviset peluriryhmät jatkavat toimintaansa tiiviisti.

 

Alla olevien lisäksi myös henkilökohtainen juniorivalmennus onnistuu. Ota yhteyttä.

 

Juniorien peluriryhmät

​​Peluriryhmissä, lajista innostuneimmille ja myös kilpaileville 8-18-vuotiaille on luvassa sekä ohjattua, että omatoimista treeniä ja peliä. Peluriryhmän ohjatut treenit koostuvat aina fysiikkaosiosta, lähipeli- ja lyöntiosioista ja treenejä on useamman kerran viikossa. Kehitystä mitataan muun muassa lakkitestien avulla.

 

Treenaaminen on tasokasta ja kehitys on ollut vauhdikasta näiden ryhmien pelaajilla. Tutustu tarkemmin peluriryhmän omalla sivulla.

Sadettaja ei haitannut keskittymistä pelurien peleissä

 

Pelurityttöjen treenit

10-16-vuotiaille tytöille, jotka haluavat kehittyä golfissa, opettavien PGA-ammattilaisten (Jenni Kuosa & Ilkka Helavirta) ohjauksessa, sekä samanikäisessä seurassa. 

Ryhmä on melko pieni, joten henkilökohtaista ohjausta on taatusti luvassa. Treeneissä on mukana Trackman ja Foresight -lyöntianalysaattorit auttamaan lyöntitaidon ja -tekniikan kehittämisessä. Luvassa on myös paljon taitoharjoitteita. Jokaisessa treenissä harjoitellaan fysiikka ja lajia. Peluritytöt ovat myös mukana lakkijärjestelmässä.

Kesän 2021 treenit tytöillä ovat lajitreenien osalta maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19.30.

Ilmoittautuminen: 

 

 

Harrastepelurit

Harrasteryhmässä pääset golfin harrastamisessa alkuun ja saat säännöllistä treeniä pelisi kehittymiseksi. Treeneissä opit toimimaan golfkentällä, opit golfin lyöntitekniikoita ja pidät hauskaa lajin parissa. Treenaamme myös fyssaa lyhyesti ikään sopivalla tavalla joka treeneissä!

 

Alle 10-vuotiaiden treenit:

  • maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18

Yli 10-vuotiaiden treeni:

  • keskiviikkoisin klo 19.30-21.00

Hinta:

  • Alle 10-vuotiaille: 60/120 €/kk

  • Yli 10-vuotiaille: 90 €/kk

Ilmoittautuminen:

 

Harrasteryhmän treenit alkamassa

+358 45 678 4830

  • White Facebook Icon
  • linkedin
  • instagram
tpi-certified-wht-text-blk.png