top of page

Valmennusohjelma

Valmennus on erinomainen valinta talviharjoittelua varten mikäli tavoitteesi on selkeästi parantaa peliäsi ensi kesän pelejä varten. Tervetuloa mukaan, oli ikäsi tai pelitaitosi mikä tahansa!

Tavoitteena on kehittää golf-pelaamistasi löytämällä sinulle tärkeimmät kehityskohteet ja kehittää niitä talven aikana sopivin harjoittelumenetelmin. Motorinen oppiminen, jota svingitekniikan kehittäminen on, voidaan jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen. Eri vaiheissa tulee harjoitella eri tavalla. Autan sinua löytämään nämä harjoitusmenetelmät.

Pelaamistasi katsotaan useasta perspektiivistä. Lyöntitekniikka on luonnollisesti yksi perspektiivi, mutta myös fyysiset, mentaaliset, emotionaaliset ja sosiaalisetkin pelin osaset otetaan tarkasteluun.

Valmennus on jatkuva prosessi jossa on neljä vaihetta:

  1. Lähtötilanteen kartoitus

  2. Kehityskohteiden valinta ja harjoittelu

  3. Tiivis harjoittelu ja kehittyminen

  4. Siirtoharjoittelu

Lähtötilanteen kartoituksessa voimme käydä läpi esimerkiksi liikkuvuustestit, puttitaidon testit, analysoida peliäsi tai käyttää Foresightia viitoittamaan teknisen kehityksen tietä. Syntyvä suunnitelma on pelaajakohtainen. Kysäise, niin pääsemme alkuun.

Hinta: Sisällöstä riippuen hintahaitari voi olla 300 - 1000 €

Esimerkki 1:

1000 €:n paketti sisältää n. 20 tuntia opetusta lyöntipaikkoineen sekä peliharjoitus 2017 pelikauden aikana.

Esimerkki 2:

300 €:n paketti tarkoittaa 1-2 opetustuntia kuukaudessa. Tällöin on ehdottomasti panostettava myös itsenäiseen harjoitteluun muutosten aikaansaamiseksi!

 

Ryhmävalmennus myös onnistuu. Mitä isompi ryhmä, sitä edullisemmaksi harjoittelu tulee yksilölle. Kokoa ryhmä ja ota yhteyttä.

"Oppiminen on prosessi"
bottom of page